Átmenetileg személyes átvételi pontként csak a 2045 Törökbálint Szabadság tér 1. üzemel!!

Szállítási, átvételi információk

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A csomag személyes átvétele esetén a vételár a helyszínen készpénzben fizetendő.

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének (vételár és esetleges szállítási díj) előre történő kiegyenlítésére (természetesen személyes átvételt is választhat). A banki előre utalás a 10402070-50526756-70501007 számlaszámra teljesítendő, a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámot kérjük a közleményben feltüntetni. A megrendelt termék a végösszeg beérkezését megelőzően át nem vehető és futárszolgálattal ki nem szállítható.

Utánvétel estén a megrendelt terméket és a szállítás díját a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (garancia levelet) a csomag tartalmazza.

Házhoz szállítási, személyes átvételi információk

A megrendelt termékek (szállítási díj felszámítása nélkül) üzletünkben személyesen átvehetőek az erről szóló értesítést követő 6 munkanapig, vételár előre történő kiegyenlítése esetén 10 munkanapig az átvételi telephelyeken.

Szállítási súlyhatár 21 kg.Törökbálinton, a többi átvételi helyen max. 4 kg. 

2045 Törökbálint Szabadság tér 1. 

Üzlet telefonszám: 06-70-510-00-04 - Bolti készletinformációk és már átvehető rendelésekkel kapcsolatos egyeztetés H-P 10:00-18:00  Szombat: 10:00-13:00 

Átvétel: H-P 10:00-18:00 Szombat: 10:00-13:00 V-H Zárva – ettől eltérő időpontban is, egyeztetés után

Fizetés készpénzben.

Házhoz szállítás esetén Webáruházunk megrendeléseit a Mixpakk Kft.. teljesíti. (A megrendelések házhoz szállítását csak Magyarország területén tudjuk vállalni.) A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett a futárszolgálatnak történő átadást megelőzően a csomagok tartalmát fényképezőgéppel rögzítjük.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és tételesen vegye át az árut. Kérjük, hogy a termékek sértetlenségét, mennyiségét is ellenőrizze a helyszínen, mivel hiányosság, sérülés esetén azt jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítási díjak

Személyes átvétel esetén: 0Ft - INGYENES (szállítási, kezelési, csomagolási díj nem kerül felszámításra)

Futárszolgálattal: 

1.-től -14.000.-Ft nettó összeg között 1.590.-Ft.

14.001.-től – 20.000.-Ft. nettóig 1.290.-Ft.

20.001-től – 25.000.-Ft nettóig 990.-Ft.

25.001.-Ft nettó összeg felett INGYENES - 0Ft,

Személyes átvétel esetén: 0Ft - ingyenes (szállítási díj nem kerül felszámításra)

Ettől eltérően szállítási akciók keretében.

A szállítási díj maximálisan 16 kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában. 

A 25000Ft feletti rendelések kiszállítása ingyenes. (Maximálisan 16 kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában, értéktől függetlenül a 16 kg-ot meghaladó csomagokra 16 kg-onként további 1.290Ft szállítási díjat számolunk fel. ) melyet a rendelési felület nem tud kiszámlázni ezért utólag a számla kiállításánál kerül kiszámlázásra.

Fagyasztott és hűtött árú kiszállítási díja minden esetben a megrendelés összegétől függetlenül plusz 1.590.-Ft. összeg szállítási kerül kiszámlázásra, melyet a rendelési felület nem tud kiszámlázni ezért utólag a számla kiállításánál kerül kiszámlázásra. Fagyasztott árú rendelésénél más száraz árú nem tehető egy csomagban.

Házhozszállítás esetén a termékek árán felül a fentiek szerinti szállítási díjat kell fizetni. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.