Átmenetileg személyes átvételi pontként csak a 2045 Törökbálint Szabadság tér 1. üzemel!!

NEERA FASZIRUP 1000 ML

Free Shipping
Gyártó: Neera
Cikkszám: '7612811338826
Készlet információ: Rendelhető 2-5 munkanap
15,547Ft
Nettó ár: 15,547Ft

NEERA FASZIRUP 1000 ML

A Neera méregtelenítés célja, hogy fokozza a test természetes méregtelenítő képességét.

A súlycsökkenés csupán az egész szervezet tisztulásának része, a fölösleges zsírok és más salakanyagok kimosásának eredménye. Ezért nemcsak az alak, hanem a bőr és a haj állaga, az emésztőrendszer hatékonysága is javul. Emellett a Neera méregtelenítés pozitív hatással van közérzetünkre is.

A méregtelenítés munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a kúraital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt.

többféle pálma- és juharfa nedvéből készült Neera sziruppal a test a megfelelő arányban kap meg minden lényeges vitamint és ásványi anyagot,mely energikus működéséhez szükséges.

A NEERA méregtelenítés olyan, mint egy tíznapos utazás a jobb egészség felé, mely egyszerű, élvezetes, hatásos és teljesen természetes. Mivel a méregtelenítés gyorsan és intenzíven zajlik, így nagyon hamar jelentős mértékben javulhat az általános közérzet. A Neera kúra lélegzetvételhez juttatja a szervezetet, hogy megtisztítsa önmagát, és helyreállítsa egyensúlyát.

A Neera méregtelenítést nem egy adott betegség gyógyítására fejlesztették ki. Célja, hogy az évek során a testben felhalmozódott salak- és méreganyagok okozta testi problémák kiváltó okát szüntesse meg.

A Neera méregtelenítés sok tudományosan bizonyított és egyéni tapasztalaton alapuló előnnyel jár. A Magyarországon is közkedvelt Neera méregtelenítés számtalan pozitív hatását már sokan tapasztalhatták. Néhány ezek közül:

·         a szervezet megtisztulása a mérgektől, salakanyagoktól

·         testsúlycsökkenés (ami a szervezet egészleges tisztulásának következménye)

·         felesleges zsírok feloldása

·         növekvő életerő és vitalitás

·         a bélrendszer pihen és kitisztul

·         jobb emésztés

·         csökken az ízületek méreganyag-terhelése

·         pihentetőbb alvás

·         fokozott ellenálló képesség

·         fényes haj és erősebb körmök

·         tiszta bőr és szem

·         tisztább gondolkodás és memória

·         boldogabb, pozitívabb életszemlélet

 A Neera méregtelenítés hatékony segítség a fogyáshoz, ha meg akarsz szabadulni a felesleges zsíroktól. Bár a Neera kúra nem fogyókúra, a méregtelenítés és a szervezet egészleges megtisztulása a méreganyagoktól és a fölös zsíroktól mégiscsak a fölös kilók leadásával jár együtt. A zsír a kúra során a szó szoros értelmében feloldódik - írja Stanley Burroughs.

A kúrát végzők észre fogják venni, amint ez a testükben végbemegy. A Neera kúra teljesen ártalmatlan a szervezetre