Menü
Kosár

BLNCE ACTIVE SLIM FLASH VANÍLIÁS 600 G

BLNCE ACTIVE SLIM FLASH VANÍLIÁS 600 G
BLNCE ACTIVE SLIM FLASH VANÍLIÁS 600 G
  • Készlet: Raktáron
  • Márka: manufacturer
  • Cikkszám: 5999565680220
8,358Ft
Bruttó ár 8,358Ft

BLNCE ACTIVE SLIM FLASH VANÍLIÁS 600 G

Slim Flash vaníliás termék fehérjében, élelmi rostban, B1-, B3-, B6- és K-vitaminban, valamint foszforban, magnéziumban, vasban, cinkben, rézben, mangánban és szelénben gazdag . Emellett C-, E-, D-vitamin-, pantoténsav (B5-vitamin), B12-vitamin-, kálium-, kalcium- és jódforrás.

Egy különleges magyar E-mentes termékfejlesztés, a hatékony súlycsökkentés érdekében. Napi egy vagy két étkezést tud helyettesíteni úgy, hogy jellemzően nem alakul ki éhségérzet, mert folyamatosan biztosítja a minimális energia szükségletet és a komfortérzést. A termék bio alapanyagokból álló szuperfood, amely a jelenleg elérhető legmagasabb szakmai és minőségi értéket képviseli, azaz csúcsterméknek minősül. Hatásait hónapok óta számos hazai fogyasztói tapasztalat igazolja.

Egy adag energiatartalma úgy lett beállítva, hogy ne kelljen mellette vízen kívül más tápanyagokat tartalmazó folyadékot bevinni az adott étkezés során. Természetesen, gyümölcslével és növényi eredetű tejekkel is fogyasztható, ez esetben az adott folyadék energiatartalmát is figyelembe kell venni. Napi egy étkezésének SlimFlash-el való helyettesítése hozzájárul az elért testtömeg megtartásához a testtömegcsökkenést követően. A fogyókúrát három hetenként tanácsos egy hetes megszakítással végezni.

Összetevők: csíráztatott barna rizs liszt*, rizs fehérje*, borsó fehérje*, fermentált, stabilizált rizskorpa*, kendermag-fehérje*, természetes vanília kivonat, steviol RAB A (mellékízmentesített), élesztő, vanília*


*:ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból