Átmenetileg személyes átvételi pontként csak a 2045 Törökbálint Szabadság tér 1. üzemel!!

ViroStop influenza elleni orrspray 20 ml

Free Shipping
Gyártó: Fytofontana
Cikkszám: 2345
Készlet információ: Rendelhető 2-5 munkanap
3,159Ft
Nettó ár: 3,159Ft

ViroStop influenza elleni orrspray 20 ml

Az influenza és a meghűléses betegségek megelőzésére és kezelésére, nátha és allergiás rhinitis kiegészítő kezelésére, valamint a kiszáradt nyálkahártya megóvására. 

A Cistus creticusból nyert speciális hatóanyag, koncentrált formában tartalmaz polifenolokat, melynek hatását a további összetevők még erőteljesebbé teszik.

Kiszerelés 20 ml

A ViroStop spray hatásai: védőbevonatot képez a nyálkahártyán, így már az első vonalban, fizikai úton akadályozza a kórokozók behatolását. A Cistus hatásos kémiai-fizikai védelmet nyújt, így nemcsak kezelésre,  hanem a megelőzésre is alkalmas, aktívan tisztítja az orrüregeket, hidratálja az orrnyálkahártyát - és ezáltal megakadályozza az orr kiszáradását,segít helyreállítani az orrnyálkahártya funkcióit és javítja az orrlégzést.

Használat: A ViroStop orrspray használatát kezdje rögtön a megfázás első jeleinél / tüsszögés, orrnyálkahártya kiszáradása/, mielőtt a betegség kialakulna. Szintén használja, ha fertőzés veszélyének van kitéve.

A ViroStop orrspray használata felnőttek és 6 év feletti gyermekek számára ajánlott.
Megelőzés esetén: 1-2 x naponta 1 befúvás mindkét orrlyukba
Kialakult megbetegedés esetén: 3 x naponta 1 befúvás mindkét orrlyukba

összetevők: Aqua, Dead sea salt, Polysorbat 20, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Aloe vera extract, Oleum menthae piperitae, Cistus creticus extract