Átmenetileg személyes átvételi pontként csak a 2045 Törökbálint Szabadság tér 1. üzemel!!

FLAVIN 7 GYÜMÖLCSLÉ KIVONAT 500 ML

Free Shipping
Gyártó: Flavin 7
Cikkszám: '5999558331597'
Készlet információ: Rendelhető 2-5 munkanap
12,707Ft
Nettó ár: 12,707Ft

FLAVIN 7 GYÜMÖLCSLÉ KIVONAT 500 ML

 

A termőhely és fajtaválogatott hét fajta gyümölcslé kivonat az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően polifenolokban/flavonoidokban, resveratrolban vagyis növényi antioxidánsokban gazdag.

Ezek a hatóanyagok hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal egészségünk megőrzéséhez. A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja. 
Flavin7 ital:A Flavin7 1998 óta van forgalomban Magyarországon.
Eddig több, mint ötszázezer termék vásárlása bizonyította, hogy a bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedő szerepe van az egészség megőrzésére, helyreállítására figyelő emberek körében.
A Flavin7 az itt látható megjelenésében, hamisítatlan eredeti növényi összetevőkkel az elmúlt évek során jelentősen növelte hatóanyag tartalmát, illetve ezen változatában már a hidrogén is megtalálható.

A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék forradalmi újdonság az étrend-kiegészítők palettáján. A benne lévő flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!
Összetevők:
Vörös szőlőlé szeparátum, feketeszeder lé szeparátum, feketecseresznye lé szeparátum, feketeribizli lé szeparátum, bodza termés velője, szilvalé szeparátum, kökény termés velője.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben – 10ml:

Össz polifenol 220 mg
Ebből: flavonoid 170 mg
Ebből: resveratrol 0,17 mg
Alkohol: 0,8% v/v

 

Felhasználási javaslat: 50ml/nap, valamint igény és szükség szerint 100-200 ml-nap, több alkalomra elosztva. 
Figyelem, az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Fogyasztás előtt rázza fel!

A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani!

kiszerelés: 500 ml