Átmenetileg személyes átvételi pontként csak a 2045 Törökbálint Szabadság tér 1. üzemel!!

BIOGEN AMPULLA 10x10 ml.

Free Shipping
Cikkszám: 1111
Készlet információ: Rendelhető 2-5 munkanap
7,068Ft
Nettó ár: 7,068Ft

BIOGEN AMPULLA 10x10 ml.

FŰRÉSZPÁLMA TARTALMÚ REGENERÁLÓ AMPULLA HAJHULLÁSRA

Az ampullákban a hajhagymák regenerálásához, a hajszerkezet újjáépítéséhez szükséges hatóanyagok találhatók magas koncentrációban.

A Nicky Chini kutatócsoportja által kifejlesztett fűrészpálma, B5 provitamin és Vegetex NK formula, mely csalán, nyírfa, kakukkfű, rozmaring kivonatát tartalmazza bizonyítottan csökkentheti és megszüntetheti a férfiak hormonális okokra visszavezethető hajhullását.

A kezelés eredményeképpen a fejbőr vérellátása fokozódik, újjáéledhetnek az elsorvadt hajhagymák. A törpepálma (fűrészpálma) kivonat gátolja az 5-Alfa reduktáz enzim működését, ami irányítja a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná alakulását, megszűntetve a hajhullás kiváltó okát.

 

Használati utasítás: Nyissa ki az ampullát az erre szolgáló kupak segítségével. A frissen mosott nedves haján oszlassa el egyenletesen az ampulla tartalmát, úgy hogy a fejbőrébe beszívódhasson a kellő mennyiség. Ujjaival masszírozza néhány percig a fejbőrét, hogy a vérkeringés fokozásával a hatóanyagok még tökéletesebben szívódhassanak fel. Ne öblítse ki.

Intenzív alkalmazás: hetente 2 ampulla

Általános alkalmazás: hetente 1 ampulla

10db 10 ml ampullát tartalmaz.         
Csak külsőleg!

Származási ország: Olaszország       
Szavatossági idő: felbontástól számolva 12 hónap

Gyártó: Nicky Chini Srl Olaszország