Átmenetileg személyes átvételi pontként csak a 2045 Törökbálint Szabadság tér 1. üzemel!!

ALOE VERA GÉL FILÉZETT 946 ML

Free Shipping
Gyártó: Lily od the Deser aloe vera
Cikkszám: '026395100323'
Készlet információ: Rendelhető 2-5 munkanap
5,053Ft
Nettó ár: 5,053Ft

ALOE VERA GÉL FILÉZETT 946 ML

 

Natúr Aloe Vera Gél (Filézett) csak a növény belsejét tartalmazza. C-vitaminnal tartósított. Állaga sűrű kocsonyás. Íze savanykás.

A különböző kísérletek nemcsak a sebgyógyulást és a hámosodást elősegítő hatásokat, hanem gyulladáscsökkentőantibakteriális, valamint immunmoduláns hatások jelenlétét is igazolták. Ezek a hatások nemcsak a bőrgyógyászati kórfolyamatok kezelésében vezethetnek eredményre, hanem ígéretesnek tűnnek a belsőleges gyulladási folyamatok és szájüregi kórfolyamatok esetében is.

A Lily of the desert Aloe vera gél a texasi Rio Grande völgyben termesztett növényekből készül. A vegyszermentes biogazdálkodás biztosítja a készítmény tisztaságát, míg az előállításnál alkalmazott technológia, a hidegen történő sajtolás megóvja a hatóanyagokat.
Adagolás: 1x60 ml étkezés előtt.

Kiszerelés: 473 ml
Gyártó/Forgalmazó: Lily od the Deser Lily of the Desert cég az Aloe Vera legnagyobb minősített termelője, a belőle készült ivólé, zselé és bőrápolószer feldolgozója és forgalmazója


Nettó tömeg: 480 g

Összetevők: Aloe vera gél 99,5%, stabilizátor (karragen), antioxidáns (citromsav), tartósítószer (káliumszorbát, nátrium-benzoát).