EHLERS VITALKOST KAKAÓ GESZTENYE MANDULA natív élelmiszer 375 G

Free Shipping
Gyártó: Naturkost Ehlers Vitalkost
Cikkszám: 5999565990558
Készlet információ: Készleten
11,970Ft
Nettó ár: 11,970Ft

EHLERS VITALKOST KAKAÓ GESZTENYE MANDULA natív élelmiszer 375 G

 

A Naturkost Ehlers Vitalkost készítmények a német technológia legújabb vívmányai. Az Ehlers készítmények számos pozitív élettani hatást fejtenek ki a szervezetünkben.

Friss gyümölcsökből és zöldségekből, valamint azokból a dél-amerikai gabonafélékből készül, amelyek a legértékesebb szénhidrátokat és esszenciális aminosavakat tartalmazzák.

Mindezt a szervezet számára optimálisan felhasználható, finomrostos változatban kínálják, vagyis optimális sejttáplálékok (és nem táplálék kiegészítők!). Mindezek mellett egyedülálló módos elősegíti az agyban a szerotoninnak, a jó közérzet hormonjának a termelését, vagyis rendszeres fogyasztása kiváló testi és lelki közérzetet biztosít.

Ez a hormon, amely a jó közérzet kialakítása mellett számos más szerepet is játszik a szervezetben, éppen rossz táplálkozási szokásaink következtében az emberek túlnyomó többségében a szükségesnél lényegesen alacsonyabb szinten van jelen az agyban. A hiány következtében nem csak a hangulatunk nyomott, de fizikailag és szellemileg is kevésbé vagyunk terhelhetőek. A szerotonin stresszvédő szerepe mellett ellenőrzi az ébrenlét-alvás folyamatát - mivel belőle képződik a melatonin, az alváshormon -, szabályozza a testhőmérsékletet, a szexuális hormonok tevékenységét, a káros szenvedélyekre és az öngyilkosságra való hajlamot is.

Adagolás, tudnivalók: napi 1 evőkanállal (10g) éhgyomorra, 1-2 pohár vízzel vagy gyümölcslével, mely után további folyadékbevitel ajánlott.

Összetevők: Amaránt, quinoa, kakaó (20%), édes szelídgesztenye (10%), mandula (10%).

Tápanyagtartalom 100g termékben:
 

 • Energia: 1428kJ/340kcal
   
 • Zsír: 8,1g
   
 • Szénhidrát: 45,32g
   
 • Fehérje: 17,54g
   
 • Só: 0,01g
   
 • Rost: 10,10g