Átmenetileg személyes átvételi pontként csak a 2045 Törökbálint Szabadság tér 1. üzemel!!

FITOCANINI PIKET GYÓGYNÖVÉNYKEVERÉK MACSKÁKNAK 150G

Free Shipping
Gyártó: Fitocanini
Cikkszám: 45879
Készlet információ: Készleten
3,461Ft
Nettó ár: 3,461Ft

FITOCANINI PIKET GYÓGYNÖVÉNYKEVERÉK MACSKÁKNAK 150G

 

PIKET keverék gyógynövényei a macska szervezetét védik a környezetében található méreganyagok ellen. Segítik a macska szervezetét a mérgek kezelésében, ártalmatlanításában, és fokozzák azok mielőbbi kiürülését a szervezetből.

Összetevők: gyermekláncfű, csalánlevél, galaj, tyúkhúr, citromfű, máriatövis, csipkebogyó.

Nedvesítve száraztápra, vagy nedves eledelbe keverve, a termékcímkén feltüntetett adagolás szerint.

Alapja a máj, a vesék és a belek munkájának segítése, melyek a szervezet számára nemkívánatossá vált anyagokat a külvilágba juttatják.

A máriatövis májregeneráló hatású, a gyermekláncfű a májra és vesékre hat, míg a csipkebogyó vitaminban és antioxidánsokban gazdag gyógynövény.

A PIKET recept e három fő összetevő mellett további fontos gyógynövényeket is tartalmaz.

A népi gyógyászatban használt növényeket évezredek óta alkalmazzák az alábbi tünetek enyhítésében: étvágytalanság, zsíros szőrzet, erős szájszag, evés utáni teltségérzet, puffadtság, jobb bordaív alatti fájdalom, májbetegségek, epetermelési és -elválasztási zavarok, ingerlékenység, energiahiány, fejfájás, látási zavarok, mérgek felhalmozódása a szervezetben.

PIKET gyógynövény-keverék por 

Összetétel: akácvirág, citromfű, csalánlevél, csipkebogyó, gyermekláncfűgyökér, gyermekláncfűlevél, máriatövis mag, hársvirág, ökörfarkkóró virág, örvénygyökér, ragadosgalajfű

kiszerelés: 150 g