Átmenetileg személyes átvételi pontként csak a 2045 Törökbálint Szabadság tér 1. üzemel!!

CUKOR-KONTROLL TEAKEVERÉK FILTERES 20 db

Free Shipping
Cikkszám: '5999882886039'
Készlet információ: Készleten
2,050Ft
Nettó ár: 2,050Ft
Címkék: KÉSZLETHIÁNY!

CUKOR-KONTROLL TEAKEVERÉK FILTERES 20 db KÉSZLETHIÁNY!

 

Kifejlesztése ötvözi az évszázados népgyógyászati tapasztalatokat a legújabb tudományos kutatások eredményeivel.

A fahéjban levő polifenolok javíthatják az inzulin hatását úgy, hogy részben növelhetik az inzulin receptor sűrűségét, másrészt pedig fokozhatják a glukóz-4 transzporter aktivitását, s ezzel elősegíthetik a cukor bejutását a sejtekbe.

A fűszerekben található proantocianidinek inzulinszerű hatást mutattak. A fahéj polifenoljainak gyulladáscsökkentő, ill. antioxidáns hatása is volt, ami a szív- és érbetegségek szempontjából is védelmet jelenthet. A készítményben található gyógynövények hatásait az időskori megbomlott cukor egyensúly (II. típusú diabétesz) helyreállításának kiegészítő terápiájában évszázados tapasztalatok igazolják.

A fűszernövények élettani hatásait az idevonatkozó tudományos szaklapokban megjelent cikkek alapján is ismerhetjük.

A fentiek mellett a készítményben lévő gyógynövényekből készített tea a népgyógyászatban antidiabetikus szerként ismert. Használata a tapasztalatok alapján elősegítheti a súlyfelesleggel rendelkezők kiegészítő terápiáját, és csökkentheti a megbomlott cukorháztartás következményeként fellépő érrendszeri problémákat, ill. kialakulásuk kockázatát.

ÖSSZETEVŐK: CUKOR-KONTROLL FILTER (20 filter/doboz):

- szárított fehér babhüvely, - kukoricabajusz, - fekete áfonyalevél, - fahéj, - csicsókagumó száraz, kivonata, - szárított szegfűszeg,. Hatóanyag tartalom a napi ajánlott mennyiségben (2-3 filter): 200-300 mg polifenol, 19-28 mg inulin, ( 5%-os hatóanyag tartalom).

ADAGOLÁS ILL. ELKÉSZÍTÉS: Naponta 2-3 filter, étkezés előtt fél órával. A filtert egy csészényi (kb. 2 dl) lobogó forró vízzel leforrázzuk, 5-8 percig állni hagyjuk, majd alaposan átmozgatjuk (10-15 alkalommal húzza ki a vízből). Lehetőleg mindig frissen készítse el, és ízesítés nélkül fogyassza! Ne lépje túl a megengedett adagolást!

A kapszula ÉS TEA EGYÜTT IS HASZNÁLHATÓ ILL. ALKALMANKÉNT EGYMÁSSAL FELCSERÉLHETŐK! Figyelem!

A termékek szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és az orvos által előírt gyógyszeres kezelést ill. a diétát!

Terhes és szoptatós anyáknak megfelelő tapasztalatok hiányában használatuk nem ajánlott! Gyermekek elől elzárandó! A készítmények a vér glukózszintjét befolyásolhatják.

Gyógyszeres kezelés esetén csak a kezelőorvos javaslatára szedhetők! ELLENŐRIZTESSE RENDSZERESEN VÉRCUKORSZINTJÉT!