DEHLVIS BREAST OD KAPSZULA 30 DB

Free Shipping
Gyártó: Dehlvi's
Cikkszám: '5999885050031'
Készlet információ: Rendelhető 2-5 munkanap
3,590Ft
Nettó ár: 3,590Ft

DEHLVIS BREAST OD KAPSZULA 30 DB   VÉGKIÁRÚSÍTÁS!

 

A Dehlvi’s Breast OD kapszula hatóanyagai (pl. indiai gyapot, zab kivonat, édeskömény) segíthetnek a mellek feszesítésében, a megereszkedett mellek megemelésében, keménységének javulásában.

A folyamat természetes, biztonságos, és rendkívül hatásos, valamint hormonmentes!

Összetevők:

1db (500mg) kapszula hatóanyag tartalma:

·         Indiai gyapot (8:1) – 20 mg

·         Konyhakömény – 68 mg

·         Puraria tuberosa kivonat (7:1) – 68 mg

·         Görögszéna kivonat (8:1) – 103 mg

·         Édeskömény – 103 mg

·         Zab kivonat (10:1) – 138 mg

Felhasználási javaslat: Vegyen be 2 kapszulát naponta éhgyomorra. Az optimális szint érdekében vegyen be 1 kapszulát naponta reggel, és 1-et este, lefekvés előtt.

Kerülje a koffeint és a szénsavat a gyógynövény bevételével egy időben!

 

Az Ayurvédikus gyógyítás területei hasonlóak, mint a nyugati orvoslásé, bár a betegségek megközelítése egészen más alapokon történik.

A gyógyítás elvei két legfontosabb különbsége, hogy a nyugati orvoslással szemben az Ayurvéda minden betegséget az ok-oksági – lelki ok, doshák egyensúlya – összefüggésben közelít meg, illetve fontos különbség a lelki okságok felderítésében van.

Az Ayurvéda a tünetek keletkezésénél ismeri fel a betegségeket, mielőtt azok súlyos egyensúlyhiányt okoznának a szervezetben. A tradicionális Ayurvédkus gyógyítás lépései, a betegség diagnózis, a betegségek lelki okainak oldása, a testben felhalmozódott méreganyagok kiürítése, a doshák felborult egyensúlyának helyreállítása, a betegségek kezelése terápiákkal, gyógyhatású készítményekkel, utókezelésekkel.

kiszerelés: 90 db.

Lejárati idő: 2019.okt.31.