DEHLVIS ARJUNA KAPSZULA 90 DB

Free Shipping
Gyártó: Dehlvi's
Cikkszám: '5999885050017'
Készlet információ: Készleten
7,874Ft
Nettó ár: 7,874Ft

DEHLVIS ARJUNA KAPSZULA 90 DB 

A Dehlvi’s arjuna kapszula hozzájárulhat a szív egészségéhez, a normál vérnyomáshoz és koleszterinszinthez.

Terminalia Arjuna egy lombhullató fa, ami India szerte megtalálható, és 60-90 láb magasra nő.

A vastag kérget, fehértől a rózsaszínes szürkéig, India ősi ajurvédikus gyógynövényeként eredetileg a szív erősítésére használják több mint három évszázada. Ez az a növény, ami segíthet a szívet egészségben megtartani.

Csökkenti az idegességet, enyhíti a mentális stressz okozta feszültséget. Támogatja a szívpumpák működését.

Aktív hatóanyagai tartalmaznak tanninokat, kardenolidot, triterpenoid szaponinok, flavonoidok, epesav, ellagic sav, oligomer proantocianidinok (OPC-k), fitosterolok, kalcium, magnézium, cink és réz.

Felhasználási javaslat: Vegyen be 1 kapszulát naponta éhgyomorra.

Kerülje a koffeint és a szénsavat a gyógynövény bevételével egy időben!

 

Az Ayurvédikus gyógyítás területei hasonlóak, mint a nyugati orvoslásé, bár a betegségek megközelítése egészen más alapokon történik.

A gyógyítás elvei két legfontosabb különbsége, hogy a nyugati orvoslással szemben az Ayurvéda minden betegséget az ok-oksági – lelki ok, doshák egyensúlya – összefüggésben közelít meg, illetve fontos különbség a lelki okságok felderítésében van.

Az Ayurvéda a tünetek keletkezésénél ismeri fel a betegségeket, mielőtt azok súlyos egyensúlyhiányt okoznának a szervezetben. A tradicionális Ayurvédkus gyógyítás lépései, a betegség diagnózis, a betegségek lelki okainak oldása, a testben felhalmozódott méreganyagok kiürítése, a doshák felborult egyensúlyának helyreállítása, a betegségek kezelése terápiákkal, gyógyhatású készítményekkel, utókezelésekkel.

kiszerelés: 90 db.

Lejárati idő: 2019.okt.31.