Átmenetileg személyes átvételi pontként csak a 2045 Törökbálint Szabadság tér 1. üzemel!!

Ayura Herbal Joint Juice ízületre 500 ml

Free Shipping
Gyártó: Ayura Herbal
Cikkszám: 2222
Készlet információ: Rendelhető 2-5 munkanap
6,296Ft
Nettó ár: 6,296Ft

Ayura Herbal Joint Juice ízületre 500 ml

A TERMÉK MÁR NEM RENDELHETŐ!

Az Ayura Herbal Joint Juice olyan 100 %-ban TERMÉSZETES  ajurvedikus gyógynövényital, mely nagymértékben csökkentheti az ízületi fájdalmakat és gyulladást!

Összeállítása a hagyományos indiai ayurveda elméletén alapul.
100%-ban természetes növényi összetevőkből álló, vegyi anyagokat és tartósítószert nem tartalmazó gyógynövényes ital, mely különösen ajánlott sportolóknak vagy  mozgásszervi gondokkal küszködőknek.
A benne lévő barna cukrot a baktériumok hasznosítják. Komplex gyógynövény összetétele, baktériumai és az erjesztéses folyamat következtében felhalmozódott szerves anyagai révén egyedi, sokrétű készítmény.

A mozgás nehézségei, az ízületi bántalmak, problémákat  okoznak a mindennapi életben, azonban az Ayura Joint Juice hatékonyan segíthet az alábbi esetekben:

– ízületi gyulladások,fájdalmak csökkentésében,
– gerinc, derék és ínhüvely eredetű gyulladások fájdalmak enyhítésében,
– csontok, inak, ízületek táplálásában,
– a szervezetet egyensúlyba hozásában,
– a test felfrissítésében,
– a vérkeringés  segítésében,

– antioxidáns hatás.

 

Csonttörések, balesetek utáni rehabilitációban segíthet a folyamat felgyorsításában, a fájdalom csökkentésében.
Sportolóknak kifejezetten ajánlott!

Kamphaengsam egyetemi központjában, a Kasetsart egyetemen, dr. Permpong Sriprasertsak Phd, aki mikrobiológiából és gyógynövénytanból rendelkezik doktorátussal, több évtizedes kutatómunka eredményeként állította össze ezeket az immunerősítő italokat.

Az Ayura Herbal Joint Juice is a hagyományos kelet-ázsiai gyógyítás, az ayurveda elméletén alapul. Ez a legősibb orvosi gyógyító rendszer, mely a kínai és a tibeti orvoslás alapja is. Az egészséges életről szóló teljes tudást, a hosszú egészséges élet titkát jelenti. A terápia célja a helytelen táplálkozás és életvitel, a negatív érzelmek, stressz és környezeti ártalmak miatt kialakult energetikai zavar és harmóniahiba helyreállítása a szervezetben, az egészség fenntartása, a szenvedés nélküli élet. A tradicionális, évezredes népgyógyászati tapasztalatokon alapuló összetevők együttes hatása biztosítja, hogy a készítmény megfeleljen ezeknek az elveknek.

Az Ayura Herbal Joint  Juice 100%-ban természetes növényi összetevőkből áll, vegyi anyagokat és tartósítószert nem tartalmaz.

A kettős fermentáció lehetővé teszi, hogy tartósítószer nélkül is hosszú ideig friss maradjon. A fermentáció egy erjesztéses folyamat, amely a növények jobb hasznosulását, a bélflóra hibáinak kijavítását teszi lehetővé, természetes tartósítást biztosít. Komplex gyógynövény összetétele, baktériumai és az egyedi erjesztéses folyamat következtében felhalmozódott szerves anyagai révén egyedi, sokrétű hatással rendelkező készítmény. A népgyógyászati tapasztalatokkal kiválasztott és tudományos vizsgálatokkal igazolt herbal növények egymást támogató, szinergista hatásának köszönhetően széles terápiás repertoárral alkalmazható készítmény áll rendelkezésünkre. Az elixírt önállóan, vagy orvosi kezelés kiegészítéseként is használhatjuk a betegségek megelőzése céljából.

HASZNÁLAT

A növényi elixírt bárki fogyaszthatja, akár folyamatosan is.
Legcélszerűbb reggel éhgyomorra inni sok folyadékkal (akár hígítva), gyulladásos bélbetegség esetén evés után.
A termék  savanykás ízű, ezt az ízt és savasnak tűnő állagát a fermentáció adja.
Itt Magyarországon, a kovászos uborka készül, hasonló módon. Azt is savanykásnak érezzük, pedig nincs benne ecet.

Kezdő napi dózisa 30 ml, ami akut esetekben fokozatosan emelhető egészen 90 ml-ig, 1 – 3 részletre elosztva.
Felbontás után hűtőszekrényben tároljuk, illetve fogyasztás előtt felrázandó!

A komplex 100%-ban természetes anyagokból készült, természetes tartósítással eltartható, gyógynövényekből álló termék, napi fogyasztása, ajánlott.

ÖSSZETEVŐK:
– Pecsétviaszgomba
– Közönséges ördögcérna
– Sáfrányos szeklice
– Morinda gyökér
– Ginzeng
– Galagonya
– Édesgyökér

Az Ayura Herbal Ital teljesen bevizsgált, biztonságosan használható, engedélyezett termék.

Gyártási szám és a gyártási idő (nap/hó/év): a palack nyakán
Származási helye: Thaiföld
Forgalmazza: Ayura Herbal Kft.
Csomagolása: egy műanyag flakon netto 500 ml italt tartalmaz.
Vámtarifaszám: 220210
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot, valamint az orvosi kezelés helyettesítésére és gyógyításra nem alkalmas.Bármely fennálló, ismert betegség esetén használata előtt konzultáljon kezelőorvosával.Biztonsági okokból gyermekektől elzárva tartandó.

Az Ayura Herbal termékek 100%-ban természetes növényi összetevőkből állnak, vegyi anyagokat és tartósítószert nem tartalmaznak. A komplex gyógynövény összetétel, a baktériumok és az egyedi erjesztéses folyamat következtében felhalmozódott szerves anyagok révén egyedi, sokrétű hatással rendelkező készítmények. A népgyógyászati tapasztalatokkal kiválasztott és tudományos vizsgálatokkal igazolt herbal növények egymást támogató, szinergista hatásának köszönhetően széles terápiás repertoárral alkalmazható készítmények állnak rendelkezésünkre. Önállóan, vagy orvosi kezelés kiegészítéseként is használhatjuk őket egészségünk megőrzése céljából.