Menü
Kosár

BLNCE MIX NÕI FORMULA 250 G

BLNCE MIX NÕI FORMULA 250 G
BLNCE MIX NÕI FORMULA 250 G
876Ft
Bruttó ár 876Ft

BLNCE MIX NÕI FORMULA 250 G

 

Préselt olajosmag őrlemény-keverék

A Női formula 70% zsírszegényített (préselt) szezámmagőrleményből, 20% zsírszegényített tökmaglisztből és 10% lenmaglisztből áll. A női szervezet számára fontosabb szezámmagőrlemény dominál benne. A kisebb mennyiségű tökmagliszt az aminosavak (fehérjék) pótlását, a magnézium és foszforegyensúlyt, a lenmagőrlemény pedig a bélrendszerben történő haladást szolgálja.

Az olajosmag-őrleményekből a jobb felszívódás és a tápanyag-kiegészítés érdekében egyedi összetételű formulák készülnek, nemhez, fizikai aktivitáshoz, diétához igazítva

Keverékben a leírt összetevők jobban tudnak hasznosulni, mint külön bevitel esetén.

A keverék élelmirost-tartalmának is kiemelkedő jelentősége van a nők étrendjében, különös tekintettel a várandósság és a szoptatás idején, valamint változó- és időskorban. Energiaszegényebb jellegéből és magasabb ballasztanyag-tartalmából adódóan segíti a teltségérzés fennmaradását.

Rendszeres, mértéktartó fogyasztásakor nem jellemző a súlynövekedés.

 

Ajánlott adagja: 1‒3 teáskanálnyi főétkezések közben (édes és sós ételekhez is társítható). Sporttevékenység esetén az adagja emelhető 2-3x1 evőkanálnyira vagy kombinálható Sport Páros, illetve Flex formulával.

A termék tej- tojás-, szója-, glutén-, adalékanyag- és virágpormentes.

Ajánlott napi 2 x 1 teáskanálnyi (10 g) őrlemény fogyasztása, készételbe, folyadékba, kásába, turmixba, smoothie-ba, levesbe, főzelékbe keverve. Sütéshez-főzéshez is felhasználható, kenyerek, sütemények tésztájához (a lisztre számítva 2-5%-ban), pástétomokhoz, krémekhez és fasírtmasszához is hozzákeverhető. Az őrlemény hidratációja, nedvesedése és duzzadása a felszívódását segítheti.

Gyermekek számára 6 éves kortól adható (napi 1 tk, 5 g, ételbe keverve), fokozatos bevezetés mellett