Átmenetileg személyes átvételi pontként csak a 2045 Törökbálint Szabadság tér 1. üzemel!!

Bio Céklalé 3 literes

Free Shipping
Gyártó: Biofaktura
Cikkszám: 5999888030306
Készlet információ: Rendelhető 2-5 munkanap
3,146Ft
Nettó ár: 3,146Ft

Bio Céklalé 3 literes

100 %-os bio céklalé hozzáadott anyagok nélkül - 3 literes kiszerelésben

Bio Céklalé – Őrizze meg egészségét, és méregtelenítse hatékonyan szervezetét bio céklalé segítségével!

A céklából a szervezet jobban tudja hasznosítani a benne található vitaminokat és ásványi anyagokat, mint más növényekből. Ezáltal a céklalé hozzájárul immunrendszer megerősítéséhez, és izomzatát is hasznos tápanyagokkal látja el.

A cékla nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, például A, B és C-vitamint, a benne található magas ásványi anyag tartalom, mint például a kálium, kalcium, foszfor, vas, nátrium, kén és magnézium pedig hozzájárul izomzata egészséges működéséhez, fizikai terhelhetősége növeléséhez.

A céklában található vörös festékanyag, a betanin csökkenti a tumorok kialakulásának lehetőségét.  A betanin már néhány hetes kúra után is jelentősen javítja a daganatos, valamint kemoterápián átesett betegek állapotát.

A cékla segít a toxikus anyagos méregtelenítésében, a májban felhalmozódó zsír lebontásában, így fogyókúrákhoz is kifejezetten ajánlott.

A céklát várandós kismamák számára is különösen ajánlott, hiszen a céklalé folsavat is tartalmaz.

Hogyan készül a bio céklalé?

A BIO Céklaléhez felhasznált cékla Szabolcsban, a Hámori család biogazdaságában termett, melyből saját feldolgozóüzemükben készítik ezt a nagyszerű italt. A kertészet vezetőjét 2009-ben az év biogazdájává választották, ami önmagában is garancia a kiváló minőségre. Emellett több díjat is magukénak tudhatnak, többek között a BIO almalevüket, az "Év bioterméke" közönség díjjal jutalmazták 2004-ben.

BIO céklalé nem tartalmaz semmilyen hozzáadott mesterséges anyagot, tartósítószert, cukrot és vizet sem, csak a 100% préslevet.

 

Felbontatlanul 1 évig tárolható, azonban felbontást követően, hűtőben tartva 1 hónapon belül el kell fogyasztani.