Menü
Kosár

bijosarok.hu - Blog RSS Feed

12 ápr. Ismerd meg a méhészet jelentőségét és a méz tulajdonságait
0 45
A méhészet jelentőségeA méhészet, vagyis a méhészeti tevékenység az egyik legfontosabb gazdasági ágazatok közé tartozikvilágszerte, mivel a méhek számos fontos szerepet játszanak a növények beporzásában és atermészeti környezet fenntartásában. Az éle..
16 szept. 5+1 TIPP A SIKERES FOGYÁSHOZ
Margit 0 654
Az ember természetéhez hozzá tartozik a hiúság. Legtöbbünk a tökéletes alakra és egészséges életre vágyik, viszont sokan nem tudják, hogy hogyan kezdjenek bele. Ebben szeretnék segíteni és összeszedtünk 5 egyszerű alapszabályt, ami hozzásegít a siker..
16 szept. BIO TÁPLÁLKOZÁS, MINT A BETEGSÉGMEGELŐZÉS MÓDSZERE
FirstName 0 452
Gondoltad volna, hogy milyen sokat jelent az a három betű? B I O...​Sokan hallottak már róla, látják a boltokban, sőt talán már szerencséjük is volt hozzá. Viszont azt nagyon kevesen tudják, hogy milyen jó hatással van az egészségre, és szó szerint é..
16 szept. FIATALSÁG MEGŐRZÉSE
FirstName 0 536
A szépség és fiatalság megőrzése mindig is foglalkoztatta az emberiséget. A média folyamatosan árasztja ránk a különféle krémeket, táplálékkiegészítőket. Ezekre szükség is van, ám nem feltétlenül az a legmegfelelőbb készítmény, aminek reklámját legtö..
16 szept. SOKATÉRŐ
Margit 0 444
Bár már sokan vágyunk a tavasz után, viszont ezzel még várnunk kell, egy picit. Itt van a szibériai hideg, a nyálkás, latyakos időjárás, a mínuszok, a napfény hiánya, az zord rideg tél. Az embernek még az élettől is elmegy a kedve ilyenkor. Bőven elé..
16 szept. A SPORT 10 POZITÍV HATÁSA
Margit 0 158
Általában ha testedzésről beszélünk, akkor előre megtervezett, ismétlődő gyakorlatokat magába foglaló tevékenységre gondolunk, melyet azért végzünk, hogy megerősödjünk, fejlesszük magunkat, vagy csak a hiúság vezérel. Bármi is az ok, helyesen tesszük..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)