BEÁTA GOLD SUN TERMÉSZETES ALAPÚ NAPVÉDŐ KRÉM 100 ml

Free Shipping
Gyártó: Beáta natur kozmetikum
Cikkszám: beáta
Készlet információ: Készleten
3,999Ft
Nettó ár: 3,999Ft

BEÁTA GOLD SUN TERMÉSZETES ALAPÚ NAPVÉDŐ KRÉM 100 ml

Ez a különleges összetételű termék csak természetes anyagokból áll és magas bőrápoló tulajdonsága mellett gondoskodik a hatékony UV védelemről.

A napvédőt kellő mennyiségben, egyenletesen vigye fel a bőrre. A termék a napon könnyebben kenhetővé válik, illetve a testmelegtől is meglágyul. Rendszeresen ismételje meg a termék alkalmazását különösen izzadás, fürdőzés és törülközés után.

A bőrápoló készítmények növényi eredetű fehérjék, gyógynövénykivonatok, ásványi anyagok és egyéb természetes alkotóelemek felhasználásával készülnek.

 

A NAPVÉDŐ KRÉM TERMÉSZETES HATÓANYAGAI

SHEAVAJ: Afrikában honos sheafából vonják ki, enyhén sárgás színű természetes zsír. A- E- és F-vitaminban gazdag.

KAKAÓVAJ: Természetes zsiradék, melyet a kakaóból nyernek ki.Segíthet a bőr rugalmasságának és az egészséges kollagén termelésének fenntartásában.

KÓKUSZOLAJ: Az egyik legtermészetesebb zsírféle. Szobahőmérsékleten fehér, szilárd halmazállapotú, zsírszerű anyag. Melegítve folyékonnyá válik. Magasan telített, magnéziumot, kálciumot, cinket és vasat is tartalmaz.

MÉHVIASZ: A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka melyből a méhek a kaptárban felépítik a lépet. A kiválasztáskor még átlátszó, mélysárga színét később a propolisz adja meg.A méhviasz hatására bőrünk megpuhul és feszessé válik, javul a bőr sejtjeinek regeneráló képessége, baktériumölő hatása van, nyugtató hatású és megakadályozza a gyulladások kialakulását.

lejárat: 2019.06.hó