Menü
Kosár

NT. Aloe Fresh Sensitive FOGKRÉM 100 ml.

NT. Aloe Fresh Sensitive FOGKRÉM 100 ml.
Új
NT. Aloe Fresh Sensitive FOGKRÉM 100 ml.
2,290Ft
Bruttó ár 2,290Ft

NT. Aloe Fresh Sensitive FOGKRÉM 100 ml.

Fluoridmentes fogkrémgél, parabén, SLS, SLES, titán-dioxid és mesterséges színezék nélkül, érzékeny fogakra és fogínyre

MINDENNAPOS HASZNÁLATRA ÉRZÉKENY FOGAKRA ÉS FOGÍNYRE. NYUGTATÓ ÉS ÉRÖSSZEHÚZÓ ÖSSZETEVŐI TÁMOGATJÁK A VÉRZŐ ÉS FÁJÓ FOGÍNY EGÉSZSÉGÉNEK VISSZAÁLLÍTÁSÁT. FOLYAMATOS HASZNÁLATA MEGERŐSÍTI A FOGÍNYT, CSÖKKENTI A FÁJDALOMÉRZETET ÉS A VÉRVESZTESÉGET. SŰRŰ ÉS KRÉMES ÁLLAGÚ, ERŐTELJES MENTA ÍZŰ, KÉSLELTETETT RETARD HATÁSA RÉTEGET KÉPEZ A FOGÍNYEN ÉS A FOGAKON, AMI LEGALÁBB 5 ÓRÁN ÁT HAT FOGSZUVASODÁS ÉS FOGKŐ ELLEN!

SZENZITÍV FOGKRÉMGÉL - ÉRZÉKENY FOGAKRA ÉS FOGÍNYRE

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL 5 ÓRÁS RETARD HATÁSSAL

FLUORID, SLS, SLES, TITÁN-DIOXID, PARABÉN ÉS MESTERSÉGES SZÍNEZÉK NÉLKÜL

INTENZÍV MENTA ÍZŰ SŰRŰ FOGKRÉM

MIKROBAKTEROLÓGIALAG, TOLERÁLHATÓSÁGILAG IS TESZTELT

VÉDELMET NYÚJT A KÖVETKEZŐK ELLEN:

plakk

rossz lehelet

hiperszenzitivitás

elszíneződés

fogkő

fogszuvasodás

XILITTEL FORMULÁZVA

A xilit olyan természetes édesítőszer, mely nem okoz fogszuvasodást, mivel nem fermentálják a baktériumok a szájüregben, ezért nem képződnek olyan savak, melyek károsítják a fogzománcot.

FLUORID, SLS, SLES, TITÁN-DIOXID, PARABÉN ÉS MESTERSÉGES SZÍNEZÉK NÉLKÜLI FOGKRÉM

Az Aloe Fresh® Sensitive fogkrém nélkülözi az olyan fogínygyulladást okozó agresszív anyagokat, mint a nátrium-lauril-szulfát melyek különösen jól felszívódik a finom szájüreg-nyálkahártyán, irritálva a felületet. Nem tartalmaz saccharint, mely a fogkrémekben mesterséges édesítőszerként használatos összetevő. 

A szenzitív fogrém alapját az Aloe Vera friss, tiszta leve szolgáltatja, amihez számos növényi összetevőt adtak, mint; mezei menta levél illóolaj, aloe barbadensis levél, nyírfa kivonat, közönséges bojtorján kivonat, krameria triandra (rhatany) kivonat, vérontófű kivonat, menthol, keserű narancs kivonat, ausztráliai teafa levél illóolaj, kovasav, karboximetil-kitozán, xantángumi és xilit.

AZ ÖSSZETEVŐK BIZTOSÍTJÁK A FOGAK, FOGÍNY ÉS NYÁLKAHÁRTYA EGÉSZSÉGÉT, A SZÁJÜREG PH-ÉRTÉKÉT ÉS MEGAKADÁLYOZZÁK A KÁROS MIKROORGANIZMUSOK NÖVEKEDÉSÉT.

RETARD HATÁSÚ FOGKRÉM, AKÁR 5 ÓRÁN KERESZTÜL!

MI OKOZHATJA A FOGAK ÉRZÉKENYSÉGÉT?

Az érzékenység okai a következők:

Erős fogmosás: Kemény sörtéjű fogkefével való fogmosás, vagy túl sok fogmosás által okozott nyomás idővel elkoptathatja a fogzománcot; a zománc alatti fogréteg, az úgynevezett dentin pedig már idegeket tartalmaz, amelyeket meleg és hideg, valamint édesség stimulál.

Ínyvisszahúzódás (ínyrecesszió): Ahol a fogíny szintje visszahúzódik, szabaddá teszi a fog gyökerét; a gyökér viszont nem rendelkezik védőzománcréteggel, és érzékeny lehet a hőmérséklet-változásokra. Az íny recesszióját többnyire a kemény fogmosás vagy az ínybetegség okozza.

Gyökérhártya gyulladás: Ez az ínybetegség előrehaladott stádiuma, amely az íny gyulladásával kezdődik, amit a fog körüli tartószövetének (beleértve a csontszövetet is) romlása követ; az íny ezért kevésbé tapad a foghoz, szabaddá téve annak gyökerét.

Törés: A megrepedt fog szabaddá teheti a belső rétegeket (dentint) vagy a gyökeret, ami érzékenységet okoz.

Savas élelmiszerek: A magas savtartalmú élelmiszerek túlzott fogyasztása esetén idővel elkoptathatják a fogománcot. A savas élelmiszerek közé tartoznak az üdítőitalok, energiaitalok, gyümölcslevek, citromos gyümölcsök vagy jeges tea.

Fogcsikorgatás: A fogcsikorgatás megterheli a fogzománcot, és idővel elhasználja azt, ami szabaddá teszi az alatta lévő dentint vagy gyökeret, vagy akár eltörheti a fogat, ami mindkét esetben érzékenységet okoz.

Funkcionális összetevők: mezei menta levél illóolaj, aloe barbadensis levél, nyírfa kivonat, közönséges bojtorján kivonat, krameria triandra (rhatany) kivonat, vérontófű kivonat, menthol, keserű narancs kivonat, ausztráliai teafa levél illóolaj, kovasav, karboximetilkitozán, xantángumi, xilit.

ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI): GLYCERIN, HYDRATED SIICA, SORBITOL, AQUA, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, CARBOXYMETHYL CHITOSAN, XANTHAN GUM, ALOE BARBADENSIS LEAF, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, KRAMERIA TRIANDRA ROOT EXTRACT, POTENTILLA ERECTA ROOT EXTRACT, MENTHOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, XYLITOL, CITRIC ACID, CI 75810, LIMONENE.

Alkalmazási javaslat: Naponta 2-szer, maximum 3-szor mosson fogat.

Nettó térfogat: 100 ml

Figyelmeztetés: Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén használata nem ajánlott. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 15-25°C-on tartandó.

CPNP-szám: 1114182