Menü
Kosár

NT. Aloe Fresh Fehér mosoly fogkrém 100 ml.

NT. Aloe Fresh  Fehér mosoly fogkrém 100 ml.
Új
NT. Aloe Fresh Fehér mosoly fogkrém 100 ml.
2,290Ft
Bruttó ár 2,290Ft

NT. Aloe Fresh  Fehér mosoly fogkrém 100 ml.

Fehér mosoly fogkrém - Homeopáta-kompatibilis. Fluor, parabén és SLS mentes.

Ez a természetes, homeopátiás termékek fogyasztása mellett is használható fogfehérítő fogkrém, mezei zsurlóból kivont kovasav mikrogranulátumokkal, aloe verával, zsályával, édesgyökérrel, xilittel és izlandi zuzmóval készült.

A mezei zsurló levelein található kovasavak dörzsölő tulajdonságát régen edények tisztítására használták. Ezt a kovasavas „sikáló” tulajdonságot ebben a fogkrémben, a fogfehérítés elérésre használjuk.

A fogfehérítő mechanizmus lágy tisztító hatással is párosul, ami nem irritálja a fogínyt és nem károsítja a fogzománcot. Azonban hatékonyan oldja a lepedéket, gátolja a fogkőképződést, és határozottan fehéríti a fogakat, friss leheletet biztosítva, miközben védi és nyugtatja a fogínyt.

Fluorid, parabén és SLS mentes fogkrémünk, természetes színező felhasználásával készült, Homeopátia-kompatibilis tulajdonságú és mikrobakteriológiailag tesztelet! Elhagytuk a vegyi anyagokat a gyártás során és célul tűztük ki, hogy fogkrémünk egyesítse a szájhigiéniában elvárt összes  tulajdonságot!

Kiszerelés: 100 ml

Figyelmeztetés: Külsőleg. Szembe ne kerüljön. kisgyermek elől elzárva tartandó.

Hatóanyagokkal szembeni túl érzékenység esetén használata nem ajánlott.

Összetevők: AQUA, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDRATED SILICA, XYLITOL, XANTHAN GUM, AROMA, CETRARIA ISLANDICA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM MYRISTOYL SARCOSINATE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, GLYCERIN, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, CI 77891, CI 74260.


CPNP: 1318795